Ruokamittoja
Tehtävä 2
Ateriasuunnittelu
Valitse itselesi teema KESÄ, SYKSY, TALVI, KEVÄT
Tämän jälkeen suunnitele 3 ruokalajin MENU- kokonaisuus
(alku-, pää- ja jälkiruoka).
Laita tuotos tarkastettavaksi omille www-sivuillesi
Kun tuotos on hyväksytty.
Etsi tuotteille ruoka-ohjeet -->Tämän jälkeen muuta kaikki painot KILOIKSI TAI LITROIKSI (kg/l)
Tee JAMIX-ohjelmalla kaikista annoksiin liittyvistä komponenteista (esim. pää-raakaaine, lisäke, kastike etc.)
resepti ja kokoa ruokalajeista menu
Tehtävä 4
Lounaslista
Aloita ruokalistan suunnitelu avaamalla tyhjä runko TÄSTÄHuom! kopioi runko omalle www sivullesi
Tehtäväsi on suunnitella 5 viikon (ma - pe) ruokalista opiskelijaravintola Herkkuun.
(joka päivältä pitää löytyä pääruoka, kasvisruoka, energia lisäke, pääruoka salaatti ja jälkiruoka)Voit käyttää apunasi seuraavia sivuja:
Isomitta ja Unilever
Tee JAMIX-ohjelmalla kaikista annoksiin liittyvistä komponenteista (esim. pää-raakaaine, lisäke, kastike etc.)
resepti ja kokoa ruokalajeista menu
Tästä löydät: RUOKAMITTOJA esim. paljon painaa sipuli
Tästä löydät: ANNOSKOKOJA
Tehtävä 5
A"la Carte tehtävä
Ruokalistoja on useita erityyppisiä, kuten lounas- ja päivällislistat, à la carte –listat ja kiertävät ruokalistat.
Suunnittele ruokalista ravintolaan.
Kerro millainen ravintola on kyseessä eli pienimuotoinen selvitys kyseisen ravintolan liikeideasta. Liikeideasta kenelle markkinoidaan, mitä markkinoidaan ja millainen on ravintolan imago eli mielikuva.
Ruokalistalle kuuluvat seuraavat tuotteet:
Kaksi (2) alkuruokaa
kolme(3) pääruokaa
Kaksi(2) jälkiruokaa
Hei Hyvin ymmärretty blogin käyttö. Tehtävä minun osalta on suoritettu :)
VastaaPoista